Home Events - Musik & Talang Genre Bending på DooBop Club

Genre Bending på DooBop Club

Kom till DooBop Club och gunga med till en blandning av härliga musikgenrer – allt från jazz och blues till hiphop och indierock. Under kvällen uppträder Rebecca Varhama, Elias Kovanko, Philip Järvenpää Blues Experience och Green Light District. Kvällen avrundas med en öppen jamsession under ledning av JWM Group.

Datum

25.09.2021
Expired!

Tid

20:00

Platser

The DooBop Club
Kategori

Medverkande

 • Rebecca Varhama
  Rebecca Varhama

  Rebecca Varhama är en finlandssvensk artist med rötterna i Vasa.

  Hon har en stark röst med ett känsligt, ärligt samt personligt uttryck. Musiken är gränsöverskridande med intressant harmonik, vackra melodier samt subtila texter som lyssnaren kan relatera till.

  Musiken är en spegling av hennes inre värld samt djupa tankar kring livets stora frågor, samhörighet, naturen samt om vägen till att hitta sig själv. I början av 2022 debuterar Rebecca med sitt soloalbum.

 • Elias Kovanko
  Elias Kovanko

  Sångaren och låtskrivaren Elias Kovanko har länge fungerat som en av två solister i bandet Crimson Peak. Nu satsar han på låtskrivning som soloartist vid sidan av bandet.

  Elias samarbetade med Pianisten Julia Andersson på Elias Kovankos debut-singel ”Things That Might Have Been”, som släpptes 21:a maj 2021. Nu jobbar Elias Kovanko med kommande EP:n ”Underwater”, vilket är en hyllning till textfokuserad musik. EP:n blandar ihop olika musikgenrer som pop, folk och rock med en mer progressiv låtskrivningsstil, som formar Elias unika sound.

 • Green Light District
  Green Light District

  Green Light District är en energisk hiphop-grupp från Helsingfors som aktivt utforskar gränser mellan olika genrer genom olika musikaliska influenser mellan medlemmarna.

  Green Light District har tillbringat den senaste tiden i studion och släppte debutalbumet ”EXIT” i Maj 2021. Dock känner de sig som mest hemma på livescenen, där man kommer i kontakt med bandets energi i dess sannaste form. I år kommer Green Light District att uppträda på DooBop under Musik & Talang 2021.

 • Philip Järvenpää Blues Experience
  Philip Järvenpää Blues Experience

  Philip Järvenpää Blues Experience är ett bluesband från Jakobstad som med modernare influenser har lagt sin egen spinn på bluesen, med mål om att nå ut till en yngre och ny publik.

  Philip Järvenpää Blues Experience kommer i samband med Musik & Talang att släppa nytt och eget skrivet material.