Home Events - Musik & Talang Mantik Song Camp presenterar

Mantik Song Camp presenterar

Sandra Långbacka och Paul Elias berättar om veckans låtskrivarläger som Musik & Talang arrangerat tillsammans med Mantik Music. De berättar vad man riktigt gör under ett läger, hur man arbetar och vad man skapar.

Datum

24.09.2021
Expired!

Tid

17:00 - 17:45

Platser

Fontanaclub
Vasa
Kategori

Medverkande

  • Paul Elias
    Paul Elias

    Paul “Elias” Uotila är en artist och låtskrivare från Helsingfors. Han gav ut sitt debutalbum som soloartist på hösten 2020 och har i september släppt sin andra singel Pimeän värit från det kommande nya albumet. Paul var en av sångarna och medlemmarna i bandet Satin Circus. Uotila är också house writer på förlaget HMC-publishing och har skrivit låtar åt artister som Robin Packalen, Stig och Jesse Kaikuranta.

  • Sandra Långbacka
    Sandra Långbacka

    Sandra Långbacka är artist och låtskrivare. Hennes musik har beskrivits som ”den bästa finlandssvenska poppen just nu” (HBL 25.10.2017) och debut-EP:n Allting eller inget utkom hösten 2017. Hennes singlar ”Armé”, “Hennes fel” och “Sidospår” har spelats på Radio Yle Vega och Radio Yle X3M samt verkat på Spotify Finlands spellistor. Sandra har också framfört sina låtar live på nationell TV i samband med Svenska Dagen-galan 2019, medverkat i TV-programmet Hemmalive 2020 samt spelat på populära MARS-festivalen i Seinäjoki som den första finlandssvenska akten någonsin. Sandra fungerar också som ansvarig lärare för den nya Singer & Songwriter-linjen på Lärkkulla Folkakademi i Karis.