Popmania på Ritz

En explosiv kväll på Ritz med poppig musik från Svenskfinland. Under kvällen får vi sjunga med till våra egna stjärnskott Lxandra, Alva Elle och Joel Sundkvist.

Datum

24.09.2021
Expired!

Tid

19:45

Platser

Ritz
Kategori

Medverkande

 • Alva Elle
  Alva Elle

  Alva Elle är en artist från Österbotten som gör fräsch och catchig popmusik, med texter som hon skriver själv. Hon är just nu aktuell med 5 låtar, som bland annat har varit med på Spotifys editorial spellistor, såsom New Music Friday Norway, Iceland, Finland och Denmark och de har även spelats i finländska radiokanaler, såsom Radio X3M och YleX.

 • Joel Sundkvist
  Joel Sundkvist

  Joel Sundkivst är en 21 år gammal singer och songwriter från Esse i Pedersöre.

  Joels genre är Pop, med folk- och rock-pop som subgenrer. Med sin musik vill Joel nå ut till de som gillar smarta texter och fina melodier som man kan sjunga med till, som tillåter både gråt och dans samtidigt.

 • Lxandra
  Lxandra

  Lxandra har på kort tid blivit känd för sin själfulla röst. Hon släppte sin första singel, Flicker, i början av 2017. Släppet väckte intresse från skivbolag runt om i världen och snart hade hon ett skivkontrakt med Island Records i USA och Universal Music i Tyskland. Den första singeln genom ett stort skivbolag är Dig Deep, som släpptes i mars förra året. Efter släppet fick Lxandra uppträda på Flow, Ruisrock, Life for a Child-konserten, Reeperbahn-festivalen och som uppvärmning för Dua Lipa i Dublin.

  Här kan ni lyssna på Lxandras musik:
  https://open.spotify.com/artist/6kveFlWW2CZY1bfiX51UnW?si=jTQNbhWwSOyACOVGtXupIw&dl_branch=1