Bo Sundström gästar Musik & Talang

Image

I över 25 år har Bo med Bo Kaspers Orkester och deras unika sound blivit ett av Sveriges mest uppskattade liveband och med över en miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan räknas dom till de absolut största namnen på den svenska musikscenen i modern tid. Bo Kaspers Orkester gav ifjol den hyllade scenföreställningen “Allt ljus på oss” som spelade för fulla hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt gav sig ut på en storslagen arenaturné hela hösten 2018.

Bo har spelat in en skiva där han gör egna svenska tolkningar på några utvalda sånger ur den amerikanska jazzrepertoaren. Skivan som fått namnet Mitt dumma jag – Svensk jazz är inspelad på klassiska Atlantstudion i Stockholm, släpptes i januari 2018 och har fått strålande recensioner. I fjol mottog Bo det prestigefyllda Evert Taubestipendiet.

Så vem är mannen bakom de otroliga texterna och var finner han sin inspiration? Under “En kväll med Bo Sundström” får du uppleva en unik intervju med Sundström i samtal med Svenska Yles musikchef Amie Borgar. Bo avslutar kvällen med ett akustiskt set.

Biljetter (25/15 €) till kvällen med Bo Sundström släpps 2 september via studioticket.fi