Idag kör Musik & Talang igång!

Image

Idag kl. 18.00 i Drama-salen får vi lyssna på Heikki Kossi berätta om sitt jobb som foleyartist. Han är bland annat känd för samarbete med George Lucas’ Skywalker Ranch och ljudplaneraren och kompositören Peter Albrechtsen. Föresläsningen är öppen för alla.

Musik & Talang fyller än en gång The Doo-Bop Club med en massa spännande band. Kvällen inleds kl. 18.30 med mingel i samarbete med SLAM – Svenskfinlands låtskrivare, artister och musikskapare. Minglet börjar med en kort diskussion om crowdfunding tillsammans med albumaktuella Fredrik Furu som också bjuder på en exklusiv premiärlyssning av sitt nya material. Vi fortsätter kvällen med en konsert som Alt Agency bjuder på. På scen stiger Iron Country Sisters, Holy Now och Lake Jons.

På O’Malley’s får vi njuta av en kväll i poprockens tecken med Sam’s Garage, Ove & The Lydians och Eddie Österåker.

Bekanta dig med hela programmet här.

Ifall du önskar köpa ett Gigs & Talks-pass (fredag/lördag eller båda dagarna) kan du göra det på The Doo-Bop Club under torsdagen kl. 18.30-21.00 samt på kongressplatsen fr.o.m. fredag. Festivalarmband (festivalpass) samt biljetter till enskilda spelningar kan köpas vid Studio Ticket.