Miira Holländer blev evenemangsproducent

Image

Nästa år kommer arbetet med Musik & Talang att koordineras av en ny evenemangsproducent. Miira Holländer, som under ett antal år fungerat som en av bakgrundskrafterna inom DUNK – De Ungas Musikförbund i Svenskfinland r.f. och på senare tid en av de ledande profilerna inom Rock Donna r.f. axlar nu ansvaret att fungera som evenemangsproducent för Musik & Talang. Inom arbetsbilden ingår också att fungera som producent för den samnordiska barn- och ungdomskörfestivalen Norbusang som ordnas i Borgå i juni 2019. Miira Holländer är utbildad kulturproducent, bosatt i Helsingfors.

– Det skall bli spännande att arbeta med Miira mera regelbundet och med så pass omfattande projekt. Miira inledde sin karriär hos oss som praktikant för ett antal år sedan, och har tillfört verksamheten och förbundets olika projekt många goda resultat genom sin iver och uppriktiga intresse för verksamheten som DUNK bedriver, säger verksamhetsledare Martin Enroth.

Miira inleder sitt arbete officiellt från och med 1.1.2018. Hon kan nås per e-post på miira(a)dunk.fi eller per telefon +358 45 665 9129. Tjänsten som evenemangsproducent lockade sju kvalificerade sökande via rekryteringsföretaget Opteam i Vasa, som tog emot ansökningar och skötte intervjuer av de sökande.

Foto: Viggo Holländer